Fjernhealing – Bliv klogere på alle fordelene ved fjernhealing

Normalt vil healing foregå mellem healeren og klienten, mens de befinder sig i det samme rum. Det er dog muligt at bruge fjernhealing, og det er præcis lige så effektivt som den mere traditionelle form for healing. Der er nemlig ingen egentlig afstand i den åndelige verden. Det er kun noget, vi er bundet af i den fysiske verden. Det kan dog godt være lidt svært at forstå, og af den grund er der en vis skepsis imod fjernhealing. Det er dog helt ubegrundet.

Fjernhealing kan være et rigtig godt alternativ, hvis man befinder sig langt fra sin healer, eller eksempelvis er fanget på et hospital. Ligesom ved en normal healing er det vigtigt, at man ved fjernhealing forholder sig helt roligt under seancen og slapper helt af. Man skal altså ikke laver andre ting under en fjernhealing – hverken se fjernsyn eller tømme opvaskemaskinen. Kroppen skal have ro til at modtage alle de positive energier. Sæt dog gerne musik på der får dig til at slappe af, og indtag en liggeposition enten i en seng eller sofa. Det vigtigste er at du har en lille lomme af tid for at få det maximale ud af en healing.

Fjernhealing har desuden den fordel, at det er hurtigere end normal healing. Det tager ikke mere end 20-30 minutter. Normalt vil healeren og klienten være i telefonisk kontakt – Hvis dette ikke er muligt, kan en nødløsning være at healeren er i besiddelse af et billede af sin klient.

Umiddelbart efter en healing vil man i fællesskab med healeren kunne vurdere om fjernhealingen havde nogen effekt. Langt de fleste vil tydeligt kunne mærke det, men der er visse mennesker som er ikke så nemme at tune sig ind på via ren energimæssigt.

Fjernhealing har desuden den fordel, at personen man sender positiv energi til, ikke behøver at være opmærksom på, at det sker.  Studier har vist, at især dyr reagere godt på fjernhealing, og må formodes at være mere modtagelige over for denne form end traditionel healing. Fjernhealing har også den store fordel, at man ikke behøver ikke stresse sine husdyr med en rejse til healeren. Dette kan nemlig stresse dem så meget, at det gør dem væsentlig mindre modtagelige over for positive energier – især hvis de er midt i et sygdomsforløb, som i forvejen gør dem helt rundt på gulvet, og nemt kan gøre dem sure og dermed helt uindtagelige for en healer.

Venlig hilsen Patrick GuerinFormular til gratis hjælp

Udfyldes og sendes til: Patrick Guérin

Ja, kære Patrick, jeg bekræfter, at jeg faktisk har alvorlige pengeproblemer, som fylder hele mit liv og holder mig vågen om natten. Derfor modtager jeg gerne din gratis hjælp. Jeg ved, at jeg ikke risikerer noget ved at bede dig om hjælp, da det jo er en selvfølge, at jeg ikke behøver at betale noget for din hemmelige viden og din støtte, hverken nu eller senere. Det eneste, jeg risikerer, er endelig at få lov til at opleve, at pengene strømmer ind i mit liv og gør mig lykkelig.

På disse vilkår beder jeg dig om, at du bruger din hemmelige viden og din kraft, så jeg kan vinde følgende sum: DKK
*Titel :
*Fornavn :
*Efternavn :
*Fødselsdato : - -
Fødselstidspunkt : -
Fødeland :
Fødeby :
ADRESSE
*Adresse(gade/vej) :
*Postnummer / By : -
Land :
Mobilnummer :
*E-mail adresse :
*Bekræft din e-mail adresse :